Over ons

Software met oneindige mogelijkheden

Wij zijn een jonge organisatie met een hecht team. Wij geloven in innovatie en het creëren van nieuwe inzichten. Onze missie is om data en software toegankelijk te maken en het bieden van de gewenste oplossing en optimalisatie. Dat doen we door te durven denken in oneindige mogelijkheden.

Bij ons krijg je één vast aanspreekpunt. De lijnen zijn kort en wij denken proactief met jou mee. Neem contact op en ervaar onze dienstverlening.

Werkwijze

Dé perfecte software kent bij ons de volgende stappen

Aan de hand van de intake en ons onderzoek (naar jouw bedrijf, de markt waarin jouw bedrijf actief is, eerdere vergelijkbare projecten) gaan wij aan de slag. In elke fase van de ontwikkeling werken wij samen. Als we na het verwerken van jouw input tevreden zijn, gaan we naar de volgende fase.

Intake

Intake

Het proces van ontwikkeling begint met een intake waarin wij luisteren naar jouw wensen en de door ons aangeboden mogelijkheden presenteren. Wij denken mee vanuit onze expertise.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, starten wij het ontwikkelingsproces. In veel gevallen leveren wij tussentijdse versies op die we samen beoordelen. Tegelijkertijd worden die tussentijdse versies door ons getest. Deze werkwijze stelt ons in staat om het ontwikkelingsproces adequaat te sturen en eventuele wijzigingen door te voeren.

Oplevering en nazorg

Oplevering en nazorg

De oplevering betekent voor ons het begin van de nazorg. In dit stadium wordt de software geoptimaliseerd en de mensen worden geïnstrueerd. Vervolgens maken we een plan voor het onderhoud en het structureel up-to-date houden van de software.