Diensten

Onze diensten

Software op maat

Software op maat

Wij ontwikkelen software op maat. Ons team zorgt ervoor dat de software naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften.

Op maat gemaakte software ontwikkelt zich mee met jouw organisatie en gaat gepaard met gespecialiseerde ondersteuning. Dat zorgt voor stabiele werking, gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie. Jij focust op jouw business, wij doen de rest.

Mobiele app’s

Mobiele app’s

Laat je mobiele app door ons ontwikkelen en ervaar het verschil. Wij ontwikkelen elke gewenste mobiele app (iOS/Android/Windows) voor jouw organisatie.

Elke mobiele app die wij ontwikkelen is maatwerk en biedt de meest optimale en efficiënte oplossing. Dankzij de mobiele app nemen je klanten je overal mee naartoe.

Website

Website

Wij bouwen websites die toegevoegde waarde hebben. Een goede website zorgt ervoor dat je, je kunt onderscheiden; van de juiste tekst en uitstraling tot aan de dynamiek op de website.

Om dat te kunnen doen analyseren wij jouw bedrijf en de markt waarin jouw bedrijf actief is. Dat zorgt ervoor dat jouw bedrijf de gewenste doelgroep op internet bereikt.

Onderhoud & beheer

Onderhoud & beheer

Om te garanderen dat software correct blijft functioneren is beheer en onderhoud van software noodzakelijk. Wij nemen dat proces uit jouw handen.

Ons team draagt zorg voor tijdige wijziging en aanvulling van de bestaande software en doet dat zowel ad-hoc als planmatig. Op die manier zijn wij niet alleen in staat om (gebruikers)problemen tijdig te verhelpen, maar ook om de prestaties en beschikbaarheid van de geboden functionaliteiten op peil te houden en nieuwe versies en updates te lanceren.

Software- & webdesign

Software- & webdesign

De functionaliteit van je software en website is belangrijk, maar de gebruiksvriendelijkheid en uitstraling maken het verschil.

De gebruiksvriendelijkheid bepaalt in belangrijke mate de ervaring van de gebruiker en draagt bij aan snellere adoptie door gebruikers en hogere productiviteit. Door middel van een logische structuur en aantrekkelijk design zorgen wij ervoor dat minder inspanning is vereist van de gebruiker, waardoor de gebruiker zich beter kan focussen op de business.